« Takaisin

Lyhytterapeuttinen työtote

Kuinka käynnistää myönteinen muutosprosessi vain muutaman tapaamisen puitteissa? Tätä kysymystä pohtivat entistä useammat työntekijät. Mahdollisuudet toistaiseksi jatkuviin, pitkiin asiakassuhteisiin ovat entistä harvemmassa. Merkityksellinen työskentely voi onnistua hyvinkin rajallisessa ajassa, mutta se vaatii aivan omanlaistaan otetta asiakastyöhön.

Tämä kirja auttaa psyykkisen hyvinvoinnin parissa työskentelevää ammattilaista hyödyntämään lyhytterapeuttista työotetta ja siinä käytettäviä työkaluja omassa työssään. Se tarjoaa malleja eripituisen työskentelyn rakentamiseen suunnitelmallisesti. Vaikka työskentely räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, mallit auttavat jäsentämään ja hyödyntämään käytettävissä olevan ajan mielekkäällä tavalla. Kirja esittelee myös tekniikoita tunnetyöskentelyyn ja uusien toimintatapojen löytämiseen. Kirjassa on runsaasti tapausesimerkkejä.

Kun työntekijä osaa kuvata ja perustella oman työskentelytapansa, se tukee myös hänen ammatillista varmuuttaan ja voimavarojaan.

Asiakkaan kirjeestä työntekijälle:
"Olen niin kiitollinen sinulle ja yhteiselle hetkillemme. Mä olen taas olemassa. Näyn, kuulun, tunnen, vaadin ja oon saanut muodon, värin ja olemuksen. Työstettävää jumien kanssa on vielä paljon, mutta tiedän selviäväni siitä, tahdonvoimalla ja uusilla toimintamalleilla."

2. painos, 2015
ISBN 978-952-451-654-9
384 sivua
Nidottu

Hinta:43.00 €